was successfully added to your cart.

Winkelmand

Biologisch Afbreekbare Glitters

By 17 april 2019 Algemeen

Niet alleen zijn wij dol op Glitters, maar ook op het milieu! We waren al een tijd op zoek naar meer milieuvriendelijke glitters en hebben ze nu gevonden! Nadat onze collega’s zijn begonnen met de verkoop van biologische shampoo’s kwamen wij in contact met een aantal nieuwe leveranciers. Na diverse gesprekken te hebben gevoerd hebben wij nu een partner gevonden waar we heel erg blij mee zijn! De glitters worden gemaakt binnen Europa, zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen gifstoffen of zware metalen.

Nadat de glitters in contact komen met water zullen ze na verloop van tijd volledig afbreken. Goedgekeurd voor cosmetisch gebruik en gecertificeerd voor biologisch afbreekbaar. Ze hebben het mogelijk gemaakt om de normaal plastic-basis te vervangen voor een vorm van cellulose en hout. Deze stoffen worden gewonnen in PEFC goedgekeurde plantages.

Wij zijn blij dat wij nu eco-glitters kunnen aanbieden en over de komende maanden zullen wij alle glitters vervangen voor deze milieuvriendelijke optie.

bio glitter

Leave a Reply